Tikkurila mukana Pinta 2014 -ammattimessuilla

pzzguz4arnss8mahxcrd

Teollisen pintakäsittelyn ja korroosioneston ammattilaiset kokoontuvat 6.–8.5.2014 Helsingin Messukeskukseen Pinta 2014 -messuille. Rekisteröityneet kävijät pääsevät sisään veloituksetta. Tikkurila Oyj:n osasto sijaitsee hallissa 6, ja sen numero on 6k81.

Tikkurila esittelee messuilla ProHouse 15 -konseptia, jonka avulla puurakenteinen kerrostalokin valmistuu entistä nopeammin. Käsittelemällä puuelementit teollisesti hallituissa olosuhteissa minimoidaan rakennuspaikalla tehtävä maalaustyö ja voidaan saavuttaa jopa 15 vuoden huoltomaalausväli.

Lattiaurakoitsijoille on tarjolla kaksi liuotteetonta uutuustuotetta: sävytettävä Temafloor PU polyuretaanipinnoite ja harmaa Temafloor PU 600 elastinen polyuretaanipinnoite. Molemmat soveltuvat uusille ja vanhoille betoni- ja asvalttilattioille, joihin kohdistuu mekaanista tai kemiallista rasitusta. Elastisuuden ansiosta pinnasta tulee “hiljainen”

Lisäksi Tikkurilan osastolla on mahdollista verrata toisiinsa liuote- ja vesiohenteisilla tuotteilla käsiteltyjä näytepalasia, niin puisia kuin metallisia. Asiantuntijamme kertovat mielellään parhaista tuotteista ja menetelmistä kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Tikkurila Oyj

www.tikkurila.fi/teollisuus

www.tikkurila.fi/prohouse

www.pintafair.fi