Uusi RAL Colour Feeling 2016+ kirja värisuunnittelun ammattilaisille

RAL Colour Feeling 2016+:n avulla löytyvät parhaat värien suunnitteluvinkit ja soveltamisesimerkit trendien edelläkävijöille. Mukana olevat 32 väriä on otettu RAL CLASSIC- ja RAL EFFECT -värikokoelmista sekä RAL DESIGN -järjestelmästä. Kirja on tehty yhteistyössä lontoolaisen suunnittelutoimiston Global Color Researchin kanssa.

Yhdistä tunne ja tarkkuus sekä opi uudet väritrendit

Erityisesti jos olet arkkitehti, sisustusarkkitehti, sisustussuunnittelija tai maalari,
voit hyödyntää kirjaa työssäsi. Sen avulla voit mm. auttaa asiakkaitasi konkretisoimaan suunnitteluideansa paremmin.

RAL Colour Feeling 2016+·         neljä väritrendiä*, joissa kussakin kahdeksan väriä

·         inspiroivia kuvia teksteineen, joiden avulla värien yhdistely on helppoa

·         sisältää värinäytevihkon (8 x 12,6 cm), jossa on kaikki 32 trendiväriä

·         kirjassa on 68 sivua, koko 25 x 29 cm

·         kirja ja vihko toimitetaan kätevässä muovikotelossa, jossa on hyvin tilaa myös kynille, väriviuhkoille ja muulle suunnittelumateriaalille.

Hinta 79 € (+ alv 24 %).

Kysy lisää tästä uutuudesta sekä muista RAL-tuotteista asiakaspalvelustamme!

*) Trendit

1. Immersive Experience edustaa modernia teknologiaa, illuusiota, kontrasteja ja herkkyyttä. Se sisältää vastakohtaisia kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Viileämmät sävyt välittävät tyyneyttä ja korostavat eloisampia energisiä värejä.

2. Exotic Movement sisältää kahdeksan näyttävämpää, moni-ilmeisempää värisävyä, jotka ilmentävät intohimoa, elinvoimaa ja luontoa.

3. Man & Machine voimakkaine punaisine ja mustine sävyineen on varmasti huomiota herättävin ja rohkein trendi. Otsikko ”Uskalla olla erilainen” kuvaa sitä hyvin, sillä tämä trendi edustaa draamaa, itsevarmuutta ja ainutlaatuisuutta.

4. Authentic Order kuvastaa varmuutta, lujuutta ja luotettavuutta ja sisältää etupäässä lämpimiä, rauhoittavia värisävyjä maustettuina ripauksella luksusta.