Tikkurila: Entistäkin paremmat Ultra-talomaalit

itujnmrevva3irta0app

Tikkurilan 100-prosenttinen akrylaattimaali Ultra lanseerattiin vuonna 1988 vesiohenteisten ulkomaalien johtotähtenä. Sen tasoittuminen, säänkestävyys ja elastisuus verrattuina muihin markkinoilla oleviin akrylaattimaaleihin olivat huippuluokkaa jo tuolloin. Nyt Ultra-perhe on kasvanut, ja laatu on uudistuneen sideaineen myötä parantunut entisestään.

Vuonna 2012 Ultra Talomaalin ympärille luotiin kokonainen tuoteperhe. Tuttu puolihimmeä
kiiltoaste sai uuden nimen, Ultra Classic, ja rinnalleen himmeän (Ultra Matt) ja kiiltävän (Ultra Lux) vaihtoehdon. Tuoteperheeseen lisättiin myös pohja- ja välimaali Ultra Primer, jota suositellaan sekä pohjustetulle että teollisesti pohjamaalatulle puupinnalle. Ultralla voidaan huoltomaalata myös vanhat
öljymaalipinnat.

Ultra-pintamaalien uudistunut polyakrylaattisideaine takaa tuotteille erinomaiset säänkesto- ja
vedenhylkimisominaisuudet, jotka on optimoitu Pohjolan kylmiin olosuhteisiin. Joustava maalikalvo ei halkeile, joten puu on suojassa sadevedeltä, mutta maalipinta on kuitenkin vesihöyryä läpäisevä. Värin- ja kiillonkesto on erinomainen kovassakin säärasituksessa, ja pinta hylkii ilman epäpuhtauksia. Kaikkien kiiltoasteiden lianhylkivyysominaisuudet ovat hyvät.

Ultra Primerilla edullisempi maalaussysteemi

Ultra Primerin laadukkaalla akrylaattisideaineella ja erikoispigmenteillä saavutetaan erinomaiset peittävyys-, tartunta- ja läpilyöntien hidastamisominaisuudet. Vaikka kyse on pohjamaalista, sen tekninen suorituskyky on pintamaalin luokkaa.

Ultra Primer kuuluu oleellisena osana Ultran kolmen kerran käsittelyyn (pohjuste + Ultra Primer
+ Ultra-talomaali). Käytettäessä valmiiksi teollisesti pohjamaalattua ulkoverhouspaneelia tehdään välimaalaus Ultra Primerilla ennen valmiiksimaalausta Ultra-talomaalilla. Tuotteella on erinomainen peittävyys, täyttävyys ja tarttuvuus. Näin maalaussysteemistä saadaan edullisempi ja teknisesti toimivampi kuin pelkkää pintamaalia käytettäessä.

www.tikkurila.fi

Teknoksen Nordica Eko uudistuu: suosikkitalomaalista entistäkin kestävämpi

mxgms7jcqdsps92thxx5

Suomalaisten taloja jo 15 vuotta suojannut maali Nordica Eko uudistuu. Kotimaisesta, juuri Suomen oloihin kehitetystä talomaalista on tehty aikaisempaa kestävämpi ja helpommin työstettävä. Uudistetun Nordica Ekon kovempi pinta hylkii likaa ja vettä tehokkaasti säilyen vastamaalatun näköisenä ennätyksellisen pitkään.

Teknoksen talomaali Nordica Eko kehitettiin alun perin vastaamaan pohjoisen ilmaston haastaviin olosuhteisiin. Lunta, räntää, sadetta ja auringonpaistetta poikkeuksellisen hyvin kestävän maalin ansiosta talon huoltomaalausväli on pisin mahdollinen, jopa kymmeniä vuosia. Talomaalista on tullut myös helpon käytettävyytensä ansiosta ammattimaalareiden suosikki.

Erilaisten sideainetestausten tuloksena Nordica Ekon parhaat ominaisuudet on nyt onnistuttu saamaan aiempaa paremmin esiin.

Uudistuneella Nordica Ekolla maalipinnasta tulee entistä kovempi, joten pinta hylkii likaa ja vettä paremmin ja säilyy kiiltävänä sekä värikylläisenä pidempään. Maalikalvo on kuitenkin joustava, joten se elää puun mukana halkeilematta.

Vaikka Nordica Ekon peittokykyä on parannettu, maalia on erityisen kevyt levittää ja se tasoittuu kauniisti. Maali tarttuu moitteettomasti myös useimmille vanhoille maalipinnoille ja lopullinen tartunta muodostuu nopeasti.

Nordica Eko Talomaali:

·  Vesiohenteinen kaksitehoakrylaattimaali

·  Uusille ja aiemmin maalatuille puupinnoille, kuten ulkoverhouspaneeleille, vuorilaudoille ja puuaitoihin.

·  Sävytettävissä Teknoksen Ulkomaalaus-värikartan sävyihin.

·  Pakkauskoot: 0,45 l, 0,9 l, 2,7 l, 9 l, 18 l

Teknos Oy

www.teknos.fi

Löydät meidät nyt myös Facebookista: https://www.facebook.com/teknos.fi