TIKKURILAN VÄRITAKUU HELPOTTAA VÄRIN VALINTAA

jnwbd0pgzoufs9majibt

Oikean värisävyn valitseminen seinään voi olla vaikeaa, ja joskus sattuu vääriäkin valintoja. Tikkurila Oyj haluaa madaltaa kynnystä värien valinnassa ja maalausprojekteihin ryhtymisessä. Tikkurilan Väritakuu takaa, että sävyn voi vaihtaa sisäseinämaaleihin kerran veloituksetta.

Väritakuu-kampanja alkaa 29.9.2014, ja siihen kuuluvat sisämaalit HarmonyJoker,Remontti-Ässä ja Luja. Edellytyksenä on, että ne on sävytetty Tunne Väri -värikartan sävyihin Tikkurilan sävytysjärjestelmillä ja että takuuseen vedotaan kolmen (3) kuukauden kuluessa ensimmäisestä ostotapahtumasta. Suurin korvattava maalimäärä on 18 litraa. Väritakuu ei koske työvälineistä, muista maalausprojektiin tarvituista tuotteista tai työstä aiheutuneita kuluja. Lisätietoja osoitteesta
www.tikkurila.fi/varitakuu.

Tikkurilan värikarttojen valmistuksessa käytetään samoja sävytyskaavoja ja väripigmenttejä kuin maalien sävytyksessä. Siksi Tikkurila voi taata, että valittu maalisävy toistuu seinässä kaikissa valaistusolosuhteissa juuri samanlaisena kuin värilastussa.

Osmo Color -puuvahojen uudet sävyt ovat harmonisen harmaita

ac085187c5e80336_800x800ar

Osmo Color -puuvahat täydentyvät kahdella uudella värillä, Tervalla ja Kelolla. Tyylikkäät tumman harmaa Terva ja hillityn vaalea Kelo sopivat skandinaaviseen sisustukseen ja luovat syksyistä tunnelmaa. Kevyesti pigmentoitu Puuvaha on sisäkäyttöön tarkoitettu puun pintakäsittelyaine. Puuvahat perustuvat kasviöljyihin ja luonnonvahoihin, eivätkä sisällä eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita.  

Osmo Color -puuvahojen uudet värit ovat tyylikkään harmaat:  tumma Terva ja vaalea Kelo . Harmaan hillityt sävyt päivittävät kodin syksyyn. Vaha on tarkoitettu puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Puuvahojen käyttökohteita ovat muun muassa seinät, katot, kalusteet, huonekalut ja lelut.  Osmo Color -puuvahoja voidaan käyttää kertakäsittelynä myös lattiapintojen värjäämiseen, jolloin lattia viimeistellään Öljyvahalla. Tuote sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Puuvahattu pinta on hengittävä, miellyttävän tuntuinen ja kestävä. Oikein käsitelty pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Puuvaha suositellaan käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Osmo Color -puuvahalla tehdään yhdestä kahteen käsittelykertaa riippuen toivotusta värin voimakkuudesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta.

Tuotteet täyttävät normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset kaikkien värisävyjen osalta.

Tuotetiedot:
0,125 l -pakkaus 17 €, 0,375 l -pakkaus 29 €, 0,75 l -pakkaus 42 € ja 2,5 litraa -pakkaus 125 €

Lisätietoja :
www.osmocolor.com ,

Tikkurila uudistaa yritysilmeensä ja pakkauksensa

Tikkurila logo - red label - cmyk

Tikkurila Oyj on uudistanut logonsa, maalipakkauksensa ja koko yritysilmeensä. Logoa on modernisoitu hienovaraisesti, ja Tikkurilan toiminnan ja tuotteiden laatua jo vuosikymmenten ajan symboloinut kruunu säilyy edelleen hallitsevana visuaalisena elementtinä. Myös yhtiön tunnusvärinä jo vuosikymmenten ajan toiminut kirkas punainen säilyy edelleen yritysilmeessä. Uudistuksen myötä kruunulogo toimii paitsi maalibrändin myös koko Tikkurila-konsernin tunnuksena.

– Kruunu on perinteinen laadun symboli ja sopii erinomaisesti Tikkurilan kaltaisen alansa edelläkävijän ja vahvan markkinajohtajan tunnusmerkiksi, Tikkurilan toimitusjohtaja Erkki Järvinen
kertoo.

– Logoamme uudistettiin edellisen kerran näkyvämmin 1990-luvun loppupuolella. Nyt kruunu ja Tikkurila-nimen typografia ovat saaneet pehmeämmän, modernimman ja helpommin lähestyttävän muodon. Statusta ja arvokkuutta symbolisoivan kruunun lisäksi uudessa logossa toistuu myös Tikkurilan oma punainen väri, joka on ollut käytössä jo vuodesta 1948. Punainen väri huomataan. Se pysäyttää ja uhkuu voimaa ja varmuutta, Tikkurilan maalibrändistä vastaava Minna Ihamäki-Laitinen selostaa uudistusta.

Pakkauksille uusi ulkoasu, osa tuotteista muovipurkkeihin

print_xozfGWe6UO

Tikkurilan uusi maalipurkki

Myös Tikkurilan uudistetut maalipakkaukset kuvastavat slogania “The power of colors − Värien voimaa”. Myymäläympäristössä uudet pakkaukset erottuvat selvästi omaksi kokonaisuudekseen, josta merkki- ja laatutietoiset ostajat löytävät ne vaivattomasti. Pakkauksiin on valittu voimakkaita värejä sekä symbolikuvia. Keskeiset tuoteargumentit on sijoitettu tuotenimien yhteyteen, ja vähemmän tärkeitä elementtejä on karsittu. Tämä auttaa sekä asiakkaita että kaupan henkilöstöä tunnistamaan tuotteet ja valitsemaan oikean tuotteen kuhunkin tarkoitukseen. Uudistuksen myötä pakkauksiin on jo tässä vaiheessa laitettu uudet, EU:n kesäkuussa 2015 voimaan astuvien määräysten mukaiset varoitusmerkinnät.

Vesiohenteiset sisämaalit pakataan tulevaisuudessa muoviastioihin. Näillä on monia etuja: astiat ovat kevyitä kuljettaa ja siirrellä, ja ne myös kestävät kuljetusta kolhiintumatta. Uudet pakkaukset saivat erinomaisen vastaanoton testeissä, joihin osallistui sekä maalinmyyjiä että maalien loppukäyttäjiä. Tikkurila on yhdessä pakkaustoimittajien kanssa kehittänyt myös uuden, muovipakkaukseen sopivan kansiratkaisun, jonka ansiosta maali voidaan sävyttää entiseen tapaan kantta avaamatta. Muovireunainen metallikansi on helppo avata ja sulkea ilman työkaluja, mitä varsinkin kuluttajat ovat toivoneet.

Kaiken kaikkiaan Tikkurilan logo- ja pakkausuudistus viestivät vahvasta, aikaansa seuraavasta ja asiakasta kuuntelevasta yrityksestä. Uudistetut pakkaukset ja muut materiaalit tulevat kauppoihin vähitellen lokakuusta alkaen.

Tikkurilan uuden yritysilmeen ja pakkaukset on suunnitellut suomalainen muotoilutoimisto Pentagon Design Oy, jonka kanssa Tikkurila on tehnyt yhteistyötä jo vuosien ajan.