Uusi RAL Colour Feeling 2016+ kirja värisuunnittelun ammattilaisille

RAL Colour Feeling 2016+:n avulla löytyvät parhaat värien suunnitteluvinkit ja soveltamisesimerkit trendien edelläkävijöille. Mukana olevat 32 väriä on otettu RAL CLASSIC- ja RAL EFFECT -värikokoelmista sekä RAL DESIGN -järjestelmästä. Kirja on tehty yhteistyössä lontoolaisen suunnittelutoimiston Global Color Researchin kanssa.

Yhdistä tunne ja tarkkuus sekä opi uudet väritrendit

Erityisesti jos olet arkkitehti, sisustusarkkitehti, sisustussuunnittelija tai maalari,
voit hyödyntää kirjaa työssäsi. Sen avulla voit mm. auttaa asiakkaitasi konkretisoimaan suunnitteluideansa paremmin.

RAL Colour Feeling 2016+·         neljä väritrendiä*, joissa kussakin kahdeksan väriä

·         inspiroivia kuvia teksteineen, joiden avulla värien yhdistely on helppoa

·         sisältää värinäytevihkon (8 x 12,6 cm), jossa on kaikki 32 trendiväriä

·         kirjassa on 68 sivua, koko 25 x 29 cm

·         kirja ja vihko toimitetaan kätevässä muovikotelossa, jossa on hyvin tilaa myös kynille, väriviuhkoille ja muulle suunnittelumateriaalille.

Hinta 79 € (+ alv 24 %).

Kysy lisää tästä uutuudesta sekä muista RAL-tuotteista asiakaspalvelustamme!

*) Trendit

1. Immersive Experience edustaa modernia teknologiaa, illuusiota, kontrasteja ja herkkyyttä. Se sisältää vastakohtaisia kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Viileämmät sävyt välittävät tyyneyttä ja korostavat eloisampia energisiä värejä.

2. Exotic Movement sisältää kahdeksan näyttävämpää, moni-ilmeisempää värisävyä, jotka ilmentävät intohimoa, elinvoimaa ja luontoa.

3. Man & Machine voimakkaine punaisine ja mustine sävyineen on varmasti huomiota herättävin ja rohkein trendi. Otsikko ”Uskalla olla erilainen” kuvaa sitä hyvin, sillä tämä trendi edustaa draamaa, itsevarmuutta ja ainutlaatuisuutta.

4. Authentic Order kuvastaa varmuutta, lujuutta ja luotettavuutta ja sisältää etupäässä lämpimiä, rauhoittavia värisävyjä maustettuina ripauksella luksusta.

Teknoksen uudella paneelikattomaalilla helposti avaruutta ja valoisuutta kotiin

print_7KBGChY3PT

Kellastuneet kattopaneelit halutaan yhä useammin maalata valkoisiksi. Samalla koko asunnon ilme kirkastuu ja valoisuus sekä avaruus lisääntyvät. Teknoksen uusi paneelikattomaali on erityisen peittokykyinen ja sillä maalaaminen on helppoa, koska maali ei valu tai roisku.

Teknos tuo kuluttajille himmeän, valkoisen paneelikattomaalin, jonka peittokykyyn on kiinnitetty erityistä huomiota.

– Tuotekehityksessä on panostettu maalin tarttumiseen puupintaan sekä oksien ja muiden tummentumien aiheuttamien läpivärjäymien ehkäisemiseen. Vanha, hyvin tummunut paneelikatto saadaan tällä maalilla valkoiseksi helposti maalaamalla pinta kahteen kertaan, maalarimestari Martti Kopisto Teknokselta kertoo.

Muista sisämaaleista paneelikattomaalin erottaa lisäksi se, että sen avulla maalaamisen lopputulos on höylätyllä puupinnallakin tasainen.

– Himmeä maali antaa anteeksi vanhan paneelikaton pinnan rosot. Paneelikattomaalilla maalaaminen on helppoa, koska maali ei valu eikä roisku ympäriinsä, sanoo Kopisto.

Vesiohenteinen paneelikattomaali on lähes hajuton. Maali sopii sekä uusille että jo käsitellyille kattopaneeleille. Paneelikattomaali on hyvä vaihtoehto myös esimerkiksi mökin hirsiseinien maalaamiseen, mikäli lakkauksen sijaan halutaan peittävä lopputulos.

Paneelikattomaali:

• Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali puupinnoille.
• Soveltuu uusien ja aiemmin lakattujen ja maalattujen paneelikattojen pohja- ja pintamaalaukseen kuivissa sisätiloissa.
• Kiiltoryhmä: 5, himmeä.
• Pakkauskoot: 2,7 l ja 9 l

Facebook: https://www.facebook.com/teknos.fi