Saint-Gobain Abrasives: Uusi kiillotustuote vaikeasti saavutettaville pinnoille

lcrthl9yfe03mjdrbgf4

Norton lanseeraa uudenlaisen, erittäin joustavan kiillotustuotteen, joka sopii erityisesti vaikeasti saavutettavien paikkojen ja profiloitujen pintojen työstöön.

Tämä uudenlainen Bear-Tex Rotolo kestää hyvin kulutusta ja on vahvaa, mutta samalla myös hyvin joustavaa ja taipuisaa. Se sopii erittäin hyvin erityisesti vaikeasti saavutettavien paikkojen ja profiloitujen pintojen kuten reunojen, kulmien ja profiilien työstöön esimerkiksi autojen pelti- ja korikorjaamoilla.  Bear-Tex Rotolo toimitetaan rullana, jossa repäisyä helpottavat leikatut arkit.  Rullien koko on 115 mm x 10 m ja ne on pakattu kätevään pölyltä suojaavaan laatikkoon.

Bear-Tex Rotoloa on kahdella karkeudella:  Erittäin hieno (vastaa jyväkokoa 320-400), jossa hioma-aineena alumiinioksidi ja jota käytetään esimerkiksi työskentelyyn ennen pohjamaalausta tai sen jälkeen, metallin puhdistukseen ja ruosteen poistoon, sekä Ultrahieno (vastaa jyväkokoa 600-800), jossa hioma-aineena piikarbidi ja joka sopii pinnan hienoon työstöön ja pohjamaalin viimeistelyhankaukseen. Erittäin ohut ja joustava kiillotusrulla, ThinFlex, sopii käytettäväksi todella ahtaissa ja vaikeasti saavutettavissa paikoissa.

”Nortonin uusi  rullana saatava Bear-Tex Rotolo  helpottaa työtä työstettäessä profiloituja yksityiskohtia ja ahtaita paikkoja ja samalla haluttu lopputulos saavutetaan nopeammin. Se on erinomainen tuote esimerkiksi automaalaamoille ja korikorjaamoille, ” kertoo Timo Sutinen, Saint Gobain Abrasives AB:n Suomen myyntivastaava.

Katso myös www.saint-gobain-abrasives.com