Osmo Color -puuvahojen uudet sävyt ovat harmonisen harmaita

ac085187c5e80336_800x800ar

Osmo Color -puuvahat täydentyvät kahdella uudella värillä, Tervalla ja Kelolla. Tyylikkäät tumman harmaa Terva ja hillityn vaalea Kelo sopivat skandinaaviseen sisustukseen ja luovat syksyistä tunnelmaa. Kevyesti pigmentoitu Puuvaha on sisäkäyttöön tarkoitettu puun pintakäsittelyaine. Puuvahat perustuvat kasviöljyihin ja luonnonvahoihin, eivätkä sisällä eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita.  

Osmo Color -puuvahojen uudet värit ovat tyylikkään harmaat:  tumma Terva ja vaalea Kelo . Harmaan hillityt sävyt päivittävät kodin syksyyn. Vaha on tarkoitettu puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Puuvahojen käyttökohteita ovat muun muassa seinät, katot, kalusteet, huonekalut ja lelut.  Osmo Color -puuvahoja voidaan käyttää kertakäsittelynä myös lattiapintojen värjäämiseen, jolloin lattia viimeistellään Öljyvahalla. Tuote sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Puuvahattu pinta on hengittävä, miellyttävän tuntuinen ja kestävä. Oikein käsitelty pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Puuvaha suositellaan käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Osmo Color -puuvahalla tehdään yhdestä kahteen käsittelykertaa riippuen toivotusta värin voimakkuudesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta.

Tuotteet täyttävät normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset kaikkien värisävyjen osalta.

Tuotetiedot:
0,125 l -pakkaus 17 €, 0,375 l -pakkaus 29 €, 0,75 l -pakkaus 42 € ja 2,5 litraa -pakkaus 125 €

Lisätietoja :
www.osmocolor.com ,

OSMO COLOR ANTI-SLIP -TERASSIÖLJY VÄHENTÄÄ PUUPINTOJEN LIUKKAUTTA KODIN ULKOTILOISSA

838ad193b0113a68_800x800ar

Ulkokäyttöön tarkoitettu Osmo Color Anti-Slip Terassiöljy on kasviöljypohjainen puun pintakäsittelyaine, joka vähentää puisten terassien, laitureiden ja portaiden liukkautta erityisesti sateella. Väritön Anti-Slip Terassiöljy antaa puulle kauniin silkinhimmeän, kevyesti karhean pinnan, joka tuntuu miellyttävältä paljaan jalan alla. Tehokkaasti vettä ja likaa hylkivä pinnoite soveltuu käytettäväksi sekä aiemmin öljykäsitellyille että uusille, vielä käsittelemättömille havu- ja lehtipuupinnoille.

Luonnon kasviöljyillä hengittävä suojapinta puulle
Väritön silkinhimmeä Osmo Color Anti-Slip Terassiöljy on tarkoitettu portaiden, terassien ja laitureiden liukkauden vähentämiseen ulkotiloissa. Runsasöljyinen tuote sisältää puuta suojaavia puhdistettuja luonnon kasviöljyjä: auringonkukka-, soija-, karhiais- ja pellavaöljyä. Öljyt imeytyvät puun pintasolukkoon sallien puun hengittää ja kosteuden tasapainottua. Näin puun pinta pysyy joustavana, ja puu ei halkeile tai hilseile. Anti-Slip Terassiöljyyn on lisätty karhentavaa ainetta, joka vähentää liukastumisriskiä märällä puupinnalla. Tehokkaasti vettä ja likaa hylkivä tuote sisältää myös torjunta-aineita homeita, leviä ja sieniä vastaan.

Anti-Slip Terassiöljy sopii käytettäväksi sekä havu- että lehtipuille, uusille vielä käsittelemättömille pinnoille ja aikaisemmin öljykäsitellyille huokoisille puupinnoille. Tuote soveltuu myös harjatulle, uritetulle ja höylätylle sekä lämpökäsitellylle ja painekyllästetylle puulle.

aa71d2301bec060a_800x800ar

Osmo Color Anti-Slip Terassiöljy, 0,75 litran pakkaus: 32 € ja 2,5 litran pakkaus: 96 €, terassisivellin 39 €

Anti-Slip Terassiöljyä käytetään yhdessä värillisen suojaöljyn kanssa
Kohteissa, joissa puupinnat altistuvat voimakkaalle auringonpaisteelle, väritön öljy ei yksin riitä estämään UV-säteilyn aiheuttamaa puun haalistumista. Siksi on suositeltavaa käsitellä pohja ensin värillisellä öljyllä, kuten Osmo Color Suojaavalla kuultoöljyllä , josta on saatavana 20 eri värisävyä. Anti-Slip Terassiöljyllä tehty pintakäsittely antaa värilliselle öljykäsittelylle lisäsuojaa ja pidentää sen kestävyyttä. Öljykäsittely kannattaa uusia 1–3 vuoden välein käyttökohteista ja olosuhteista riippuen, jotta liukkautta vähentävät ja puuta suojaavat ominaisuudet säilyvät.

Anti-Slip Terassiöljy on erittäin riittoisaa, ja öljy levittyy kevyesti ja tasaisesti. Yksi litra riittää noin 25 neliömetrin kertakäsittelyyn uudella höylätyllä puulla. Sahatuilla, hiotuilla ja kuluneilla pinnoilla kulutus on suurempaa, mutta aikaisemmin käsitellyillä puupinnoilla vastaavasti pienempää. Anti-Slip Terassiöljyä levitetään ohuesti varteen kiinnitettävällä Osmo-terassisiveltimellä  kertaalleen värillisellä suojaöljyllä käsitellylle ja hyvin kuivuneelle pinnalle. Yksi käsittelykerta riittää. Anti-Slip Terassiöljyä myydään 0,75 litran ja 2,5 litran pakkauksissa. Terassiöljy on heti valmista käytettäväksi, sillä sitä ei ohenneta vaan sekoitetaan huolellisesti ennen käyttöä.

Osmo Color -verkkokauppa aukeaa kesäkuun puolivälissä:   www.osmocolorkauppa.fi 

Suositushinnat: 

Osmo Color Anti-Slip Terassiöljy , 0,75 litran pakkaus: 32 € ja 2,5 litran pakkaus: 96 €, terassisivellin 39 €

Lisätietoja:
Sarbon Woodwise Oy, www.osmocolor.com