Lundian ovet ja laatikot nyt kaikissa maailman väreissä!

Lundia_classic_hylly_variovi_harmaa_web.Lundia_classic_hylly_variovi_vihrea_web

Lundia on käynyt väriterapiassa ja tulos on riemastuttava: Lundia Classic -hyllyn ovia ja laatikoita saa nyt juuri sen värisenä kuin haluaa.
Käytettävissä on Tikkurilan värikartta, joten ainoa rajoittava tekijä on mielikuvitus.
”Helpottaaksemme sisustajan valintaa olemme poimineet omat kahdeksan suosikkiväriämme. Jos näistä ei löydy sitä oikeaa, Tikkurilan Tunne Väri -värikartan 263 sävystä varmasti löytyy”, kertoo Lotta Fagerlund, Lundian markkinointipäällikkö.
Syksyn 2015 kausiväreissä leikitellään kypsyvien punajuurten ja tomaattien sävyillä, herkutellaan greipinkeltaisella ja fiilistellään luontoa metsänvihreällä ja syvänsinisellä. Tyylikäs valkoinen on totta kai myös mukana väripaletissa.
Muunneltavuus on aina ollut Lundia Classic -hyllystön ehdoton valtti. Nyt klassikkohylly muuntuu helposti myös ulkonäöltään. ”Väripinnoilla leikittelemällä sisustuksen ilmeen muuttaa tosi nopeasti”, Fagerlund vinkkaa.
”Mahdollisuuksia on loputtomasti. Ovet voi sävyttää sopimaan muuhun sisustukseen tai vuodenaikaan. Erivärisiä ovia yhdistelemällä voi luoda näyttävän kollaasin. Omanväriset ovet kullekin lapselle tai tavaralle pitävät järjestystä yllä. Sateenkaarilaatikosto piristää kun sukat ovat vailla paria. Tumma alaosa ja värikäs yläosa kohottavat tunnelmaa keittiössä.”
Mieleinen väri poimitaan värikartasta, jonka jälkeen Lundia maalaa mdf-ovet tilaustyönä.