TIKKURILAN VÄRITAKUU HELPOTTAA VÄRIN VALINTAA

jnwbd0pgzoufs9majibt

Oikean värisävyn valitseminen seinään voi olla vaikeaa, ja joskus sattuu vääriäkin valintoja. Tikkurila Oyj haluaa madaltaa kynnystä värien valinnassa ja maalausprojekteihin ryhtymisessä. Tikkurilan Väritakuu takaa, että sävyn voi vaihtaa sisäseinämaaleihin kerran veloituksetta.

Väritakuu-kampanja alkaa 29.9.2014, ja siihen kuuluvat sisämaalit HarmonyJoker,Remontti-Ässä ja Luja. Edellytyksenä on, että ne on sävytetty Tunne Väri -värikartan sävyihin Tikkurilan sävytysjärjestelmillä ja että takuuseen vedotaan kolmen (3) kuukauden kuluessa ensimmäisestä ostotapahtumasta. Suurin korvattava maalimäärä on 18 litraa. Väritakuu ei koske työvälineistä, muista maalausprojektiin tarvituista tuotteista tai työstä aiheutuneita kuluja. Lisätietoja osoitteesta
www.tikkurila.fi/varitakuu.

Tikkurilan värikarttojen valmistuksessa käytetään samoja sävytyskaavoja ja väripigmenttejä kuin maalien sävytyksessä. Siksi Tikkurila voi taata, että valittu maalisävy toistuu seinässä kaikissa valaistusolosuhteissa juuri samanlaisena kuin värilastussa.